Rem - Reial Club Maritim Barcelona

homepage uhren reloj pagina web
Cercar
Aneu al contengut

Menu Principal

Activitat Esportiva > Rem

Secció de Rem


El rem es pot practicar a diferents nivells d'intensitat i motivacions. Si et ve de gust et convidem a descobrir les diferents opcions que el RCMB et proposa :
Rem de lleure
Per completar el tradicional rem de competició , existeis la possibilitat de remar pel simple plaer d'etar navegant en un àmbit natural : llacs, ports, rius, canals, i mars són l'escenari de diferents trobades on les regates passen a un segon pla.S'afavoreis mes la possibilitat degaudir de la naturalesa nemtre es navega , o sencillament l'alegria de compartir uns moments privilegiats de navegacio amb amics.

Rem de mar
Els bots de rem de mar sóm més robusts que els tradicionals per poder suportar la força de les ones i el xoc contre les aigües braves que pot haver-hi a la mar.

Aquesta opció ofereix una alternativa al rem olímpic molt més exigent tècnicament.

Rem Universitari
Paral.lelament al rem tradicional es desenvolupa el rem universitari. L'esdevediment mundialment conegut de la regata Oxford / Cambridge representa aquest esport minoritari.

Una secció dinàmica de la UPC comparteix els nostres entrenaments i s'integra cada
any a les competicions on participa el RCMB.

Rem Indoor
Els remergòmetres són unes màquines que permeten reproduir el moviment específic del rem en sec. Adaptats amb una pantalla electrònica, es calcula el desgast energètic del remer , la velocitat virtual i la distància recorreguda.

És una eina de treball per a l'aprenentatge , peró també per al treball fisic dels competidors.

Rem de competició

El RCMB compta amb uns equips de regates formats per remers de totes les edats. Es fan entrenaments entre semana i regates els caps de setmana arreu de la geografia catalana, estatal i continental.

Els dies de regata son uns concerts d'emocions on les tripulacions humanes s'assemblen a un motor diesel, vibrant i deixant-se l'ànima a cada palada.


 
i
Regreso al contenido | Regreso al menu principal