Àrea del soci

Éxit de la Coastal de Rem!

Aquest cap de setmana es va organitzar el IX Open Internacional Coastal de Barcelona de Rem de Mar en aigües obertes – Trofeu Kanghua.
En aquesta edició el camp de regates estava ubicat davant del mirador del Passeig de l’Escullera del Port de Barcelona.


Vam viure una alta participació, amb més de 90 esportistes de 8 clubs nacionals i 2 internacionals: USA i França, donant un alt nivell a la regata i molta complicitat en un dia radiant d’estiu.
El Reial Club Marítim de Barcelona es va proclamar guanyador del Trofeu Kanghua al ser el Club que va guanyar més medalles d’or.


Volem agrair a tots els Clubs la seva participació, emplaçant-los a la pròxima edició l’any vinent i felicitar molt especialment a tots els esportistes.


També volem agrair el suport a Marina Vela, a l’Ajuntament de Barcelona, al Port de Barcelona i a la Federació Catalana de Rem.


Un altre agraïment és per a Kanghua per haver-nos proporcionat el material i així, poder donar més participació a la regata.


I finalment, com no pot ser d’una altra manera, un agraïment molt especial als nostres treballadors i voluntaris per haver-ho fet possible!

Gràcies a tothom!

Fotografies fent clic aquí

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.